4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Villa Nieuwbouw

€280.000

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 5059
Price : €280.000
Year Built : 2017
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 117.27 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Algorfa – Costa Blanca – Villa’s met 3 slaapkamers aan een van de beste golfbanen van de Autonome Regio Valencia. De woningen zijn gelegen in Algorfa (Costa Blanca), met een fantastisch uitzicht op de golfbaan. Dit wooncomplex met ruime tuinzones en gemeenschappelijke zwembaden wordt gekenmerkt door een moderne stijl en een baanbrekend bouwconcept. We woningen hebben ingebouwde kasten, airco via luchtkokers, eigen tuin, enz. Een fantastische buitenkans als u op zoek bent naar een exclusieve woning aan de golfbaan. | Villa Saria Plus Ref.4103

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Patio
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : Algorfa
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Century 21 Second Home
015/34.34.21
Century 21 Second Home
Veemarkt 16
Mechelen 2800
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.