26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Villa Nieuwbouw

€280.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5059
Prijs : €280.000
Bouwjaar : 2017
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Golf
Bebouwde opp. : 117.27 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Algorfa – Costa Blanca – Villa’s met 3 slaapkamers aan een van de beste golfbanen van de Autonome Regio Valencia. De woningen zijn gelegen in Algorfa (Costa Blanca), met een fantastisch uitzicht op de golfbaan. Dit wooncomplex met ruime tuinzones en gemeenschappelijke zwembaden wordt gekenmerkt door een moderne stijl en een baanbrekend bouwconcept. We woningen hebben ingebouwde kasten, airco via luchtkokers, eigen tuin, enz. Een fantastische buitenkans als u op zoek bent naar een exclusieve woning aan de golfbaan. | Villa Saria Plus Ref.4103

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Airconditioning
Tuin
Patio
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : ES
Provincie : Murcia
Plaats : Algorfa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
Century 21 Second Home
015/34.34.21
Century 21 Second Home
Veemarkt 16
Mechelen 2800
België
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.