4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

APPARTEMENTEN-ARENALES DEL SOL

€179.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8045
Price : €179.000
Year Built : 2019
Property Type : Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 88 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

2 kamers, 2 badkamers, gemeenschappelijk zwembad, parking

Beach Avenue is een residentie van 30 apparementen verdeeld in 2 blokken. Deze blokken hebben 3 niveaus: begane grond met tuin, eerste verdieping met terras en penthouses met solarium. Alle appartementen kijken uit op het zwembad. Daarnaast heeft een van de blokken een eigen ondergrondse parkeergarage. De residentie bestaat uit spectaculaire landschappen waar u een aangename wandeling kunt maken.

Het gebied waar deze residentie zich bevindt is onverslaanbaar. Het is slechts 10 minuten van Alicante en 10 minuten lopen naar het strand van Arenales del Sol, absoluut te bezoeken omdat het een van de mooiste stranden van onze kust is.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Arenales del Sol
Zipcode : 03195
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Hansson & Hertzell
+34 643 70 45 37
Hansson & Hertzell
Calle Almudena 2 - Playa del Cura
03182 Torrevieja
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.