4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€429.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-497378
Price : €429.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 148 m²
Lot Area : 1,771 m²
Property Description

Villa met appartement te koop gelegen op een ruim grondstuk van 1.771m2 in Orba. Het hoofdgebouw bestaat uit een woon / eetkamer met open haard, keuken, overdekte terrassen, open terrassen, 2 slaapkamers, één met eigen badkamer en nog een extra badkamer. Het gastenappartement heeft een aparte toegang en is verdeeld in een woonkamer, een kleine keuken, een badkamer en een slaapkamer. De buitenruimte is voorzien van een spa met een buitendouche, een sauna, een buitenkeuken met bar, jacuzzi en een 10x5m zwembad. Het huis heeft ook dubbele beglazing, elektrische rolluiken, vloerverwarming met warmtepomp en airconditioningsysteem. Er is ook een carport voor één auto en een garage voor twee auto’s.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orba Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.