4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€549.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-497466
Price : €549.000
Year Built : 0
Property Type : Finca
Bedrooms : 4
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 247 m²
Lot Area : 2,400 m²
Property Description

Een indrukwekkende en zeer privé gelegen finca op het zuidwesten met adembenemend uitzicht op de bergen en het charmante dorpje Parcent. Het pand is gerenoveerd tot een zeer hoge standaard en bestaat uit een grote ruime wooneetkamer met open haard en houtkachel, openslaande deuren naar naya met een prachtig uitzicht, grote open keuken met granieten werkbladen en ontbijtbar. Op dit niveau is tevens een grote slaapkamer met kleedruimte en eigen badkamer met groot bad en inloopdouche plus een gastentoilet. Een interne trap leidt naar de benedenverdieping waar 3 tweepersoonsslaapkamers zijn waarvan één met eigen badkamer en allemaal met openslaande deuren naar de buitenterrassen en een grote aparte badkamer met inloopdouche. De tuin is zeer privé en kent een zwembad, open en overdekte terrassen, een pergola met overdekte jacuzzi en oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en grote garage met berging.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jalón Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.