4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

€488.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1313
Price : €488.000
Year Built : 2016
Property Type : Detached
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 125 m²
Lot Area : 880 m²
Property Description

De droomvilla waar u altijd op heeft gewacht

In het centrum bij golfcourse Las Colinas worden deze villa’s met privé zwembad gerealiseerd. De golf-liefhebber kent ongetwijfeld deze nieuwe golfbaan die op amper 10 autominuten van het strand ligt.

Rondom de course worden er modern gestileerde villa’s gebouwd in diverse varianten waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke wensen en variaties. Deze basis woning wordt gebouwd op een perceel van circa 400 M2 en heeft een vloeroppervlak van 90 M2 verdeeld over een living , keuken en twee bad- en slaapkamers.

Het privé zwembad garandeert veel plezier, privacy, woongenot en kwaliteit van leven. Maak een afspraak om hier een kijkje te komen nemen en u zelf te laten overtuigen.

Grotere percelen zijn voorhanden, zo ook bijvoorbeeld een uitbreiding naar meer slaapkamers of zelfs een complete kelder.

Laat hier uw woning bouwen , geheel naar eigen wens binnen een groene omgeving, doch centraal gelegen.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Patio
Parking : 2
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orihuela Costa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
MASA International
(0031) 165 599993
MASA International
Kersenberg 3
4708KD Roosendaal
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.