4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€259.500

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-497778
Price : €259.500
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 132 m²
Lot Area : 600 m²
Property Description

Deze villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers biedt prachtig panoramisch uitzicht over de vallei richting de zee en verkeert in uitstekende staat  Het huis biedt een open keuken met eetkamer en een paar treden naar de woonkamer met openslaande deuren naar een terras met spectaculair uitzicht op zee en de bergen. Aan beide zijden van het leefgedeelte is een slaapkamer. De hoofdslaapkamer met en suite badkamer en er is een losse badkamer grenzend aan de tweede slaapkamer aan de andere kant, waar tevens een bijkeuken is Verwarming wordt verzorgd door een recent geplaatste pelletkachel maar er is ook airconditioning in het woongedeelte die zowel warme als koude lucht biedt. Trappen leiden naar het lagere niveau waar een grote derde slaapkamer met een en suite badkamer met douche is met aparte toegang. Op dit niveau is het zwembad en ruim terras met  4 x 3m tuinhuisje. Tot slot heeft men op straatniveau een carport.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orba Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.