8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

1-slaapkamer appartement in prachtige residentie

€67.000

Middellandse Zee, Turkije

Gegevens
Woning ID : 8129
Prijs : €67.000
Bouwjaar : 4
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 52 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit appartement is gelegen op de 6e verdieping het luxueus complex – Emerald Park in Avsallar/Alanya. Van op het groot balkon kunt u tijdens uw ontbijt al genieten van de ochtendzon.
Deze residentie bestaat uit 5 gebouwen met in totaal 245 appartementen waar iedereen voldoende privacy heeft. Er zijn tal van gemeenschappelijke faciliteiten zodat iedereen volop kan genieten van een hun verblijf. Het appartement kan eveneens aangekocht worden met het nieuwe meubilair = 74.000 € Het is slechts 600 m wandelen naar het mooie fijn zandstrand en naar het gezellige centrum waar er heel veel winkels, restaurants en grootwarenhuizen zijn.
Op woensdag is er de wekelijkse marktdag waar het gezellig kuieren is.

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Airconditioning
Tuin
Balkon
Patio
Parkeerplaats : 1
Sauna
Adres
Land : Turkije
Provincie : Middellandse Zee
Plaats : Alanya
Postcode : 07800
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
TURKIMMO
+32 475 45 64 40
TURKIMMO
Brugge
8000 Brugge
België
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.