4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Prachtig, licht, modern en net gerenoveerd appartement in het mooie Aldea Blanca, Marbella!

€495.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8153
Price : €495.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 81 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Prachtig, licht, modern en net gerenoveerd appartement in het mooie Aldea Blanca, Marbella! Dit twee slaapkamer appartement bevindt zich op loopafstand van het strand en beschikt over een open keuken, veel lichtinval en een prachtig terras gelegen op het Zuidwesten: een plek waar je heerlijk kunt relaxen! Het terras kijkt uit op de gemeenschappelijk zwembaden.
Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer door middel van de schuifdeuren in de woonkamer. Ook is er airconditioning en 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Aldea Blanca is, met zijn prachtige tuinen, verschillende zwembaden en vele bloemen een van de meest gewilde resorts in Marbella, Nueva Andalucia. Het resort bevindt zich dichtbij de zee waardoor je je op loopafstand van Centro Plaza, Puerto Banus en het strand bevindt. Faciliteiten zoals supermarkten en restaurants kun je net buiten het resort vinden. Kortom: een uitstekende investering aan de Costa del Sol!

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Marbella
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Spaanse Droomhuizen
0034 963125000
Spaanse Droomhuizen
Calle Sueca 25
46006 Valencia
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.