4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Twee mooie gelijkvloerse villa´s in Benissa op dubbel perceel, 500 meter van strand

€595.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8156
Price : €595.000
Year Built : 2005
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 3
Listing Type : Resale
Location: : Nature
Square Footage : 320 m²
Lot Area : 1,606 m²
Property Description

Twee mooie gelijkvloerse villa´s op dubbel perceel (bouwjaar 2005)
Goed onderhouden en op top locatie op slechts 500 meter van het strand.
De twee villa?s van 2004-2005 zijn gebouwd op een perceel van 1606 m2 en bevinden zich op slechts 500 m afstand van het strand. Beide villa?s zijn gelijkvloers en zijn perfect onderhouden. Villa 1 is 140 m2 groot en heeft een open woon / eetruimte, een volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, een bijkeuken en berging. Villa 2 is 180 m2 en heeft nog een veranda van 40 m2. Er zijn 2 slaapkamers, een ruime douche en toilet, een bijzonder grote woon / eetkamer met keuken en heeft een compleet voorbereid souterrain (ca. 220 m2) met een stahoogte van ca. 2.50 waar nog enige ruime slaapkamers, badkamers etc. gerealiseerd kunnen worden. Beide huizen zijn voorzien van centrale verwarming, airco, rolluiken en muggenhorren en dubbele beglazing. Er is tevens een garage, carport, kelder en zolder. Op het perceel staat een prachtig barbecuehuis / buitenkeuken met toilet en douche. Het terras ligt op het zuiden waardoor je volop kunt genieten van de Spaanse zon. Het zoutwaterzwembad van 12 x 5,5 m is voorzien van een volledig automatisch schoonmaaksysteem. Dit unieke eigendom is ideaal als permanente woning en als investeringsobject.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Garage
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Benissa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Spaanse Droomhuizen
0034 963125000
Spaanse Droomhuizen
Calle Sueca 25
46006 Valencia
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.