4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuwbouw appartement met dakterras in Torrevieja

€167.500

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8167
Price : €167.500
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Village / City
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

2 slaapkamer appartement met dakterras in Torrevieja. Volledig gemeubeld nieuwbouw appartement te koop in Punta Prima, Torrevieja, Orihuela Costa, Costa Blanca zuid.

Er is keuze uit laagbouw bungalow-appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een verwarmbaar gemeenschappelijk zwembad, een sauna, een gym en kleedkamers zijn voorzien in deze residentie

De locatie in Punta Prima, gemeente Orihuela Costa, garandeert de nabijheid van een brede selectie aan restaurants, supermarkten, winkels, terrasjes, banken, apothekers, enz. Het openbaar transport is goed uitgebouwd en de bushalte is vlakbij. Een ritje van 10 minuten brengt u naar diverse golfbanen zoals het 5 sterren prestigieuze Las Colinas Golf & Country club

Features
Swimming Pool
Roof Deck
Sauna
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Punta Prima
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Spaanse Droomhuizen
0034 963218834
Spaanse Droomhuizen
Valencia
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.