4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuw Torre golf Homes Duplex

Price on request

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8177
Price : Price on request
Year Built : 0
Property Type : Duplex
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Residentiële TorreGolf Homes, is gelegen in Benijófar, gemeente beschut door groene gebieden en sinaasappelbomen die het uniek maken in het gebied. Een kleine en rustige plaats aan de Costa Blanca, in het zuiden van de provincie Alicante, waar u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam klimaat, zon en een goede temperatuur.

Het is gelegen tussen drie golfbanen die zijn naam geven (La Marquesa, La Finca Golf en Vistabella golf). We hebben er toegang toe vanaf de snelweg AP7, waarmee u de luchthaven van Alicante in minder dan 30 minuten kunt bereiken.

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Torrevieja
Zipcode : 03181
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
ILBE.BE
+32 478 93 41 21
ILBE.BE
3150 Haacht
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.