4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

4 slaapkamer villa te koop Estepona.

€675.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8180
Price : €675.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 180 m²
Lot Area : 758 m²
Property Description

Het ontwerp van de villa Valle Romano 14 is elegant en modern, terwijl de verbluffende architectuur de mediterrane stijl combineert met de nieuwste en coolste tendensen in een moderne stijl. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ​​ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben. Het is een uniek tweede lijns golfhuis en heeft een prachtig uitzicht op zee.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Parking
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : estepona
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Girasol Homes
+34 965 321 346
Girasol Homes
Unit 2 La Fuente Commercial Centre
03189 villamartin
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.