4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

3 slaapkamer appartement te koop in Rojales

€369.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8181
Price : €369.000
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 102 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Mooie luxe appartementen in de wijk Ciudad Quesada van Rojales in de regio Alicante, met spectaculair uitzicht over de kustlijn bij Guardamar del Segura. Behuizing van 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. Een van de slaapkamers is een suite met een eigen badkamer. Het heeft een open keuken naar de woonkamer, een terras van 22m2 en een tuin van 189m2. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 102m2, een privé zwembad van 16m2 en een aantrekkelijk gedeeld zwembad, barbecue en sauna. Het heeft een parkeerplaats.

Rojales ligt op slechts 5 km van de zandstranden van Guardamar, El Moncayo en La Mata. Iets verder weg vinden we de stranden van Torrevieja en Orihuela Costa, waar de beroemde winkelcentra Habaneras en La Zenia Boulevard zich bevinden. Omringd door golfbanen zoals La Finca, La Marquesa, Villamartin, Las Colinas en Campoamor Golf. Dicht bij grote steden zoals Alicante en Murcia.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Parking
Garage
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Rojales
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Girasol Homes
+34 965 321 346
Girasol Homes
Unit 2 La Fuente Commercial Centre
03189 villamartin
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.