4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Op de begane grond, is de villa toegankelijk via voetgangershekken en een pad dat leidt naar het terras van de hoofdingang aan de linkerkant van de woning, er is ook een dubbele autoweg met off-road parking en geeft toegang tot de garage. De entreehal kom

€1.300.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8182
Price : €1.300.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 6
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 816 m²
Lot Area : 370 m²
Property Description

Op de begane grond, is de villa toegankelijk via voetgangershekken en een pad dat leidt naar het terras van de hoofdingang aan de linkerkant van de woning, er is ook een dubbele autoweg met off-road parking en geeft toegang tot de garage. De entreehal komt uit op het centrale trappenhuis met een zomerkeuken van 36m2 en een woonkamer aan de linkerzijde op een gedeeltelijk overdekt terras en beschikt over een driehoekig zwembad op het zuiden gericht met een zonneterras en een ontspanningsruimte. Op dit niveau is er ook een berging en een toilet.
Op de eerste verdieping van de villa is er een lounge aan de zuidkant van het pand met een gedeeltelijk overdekt terras en uitzicht op de Middellandse Zee en een volledig ingerichte Italiaanse keuken / eetkamer met alle apparatuur is gelegen aan de voorkant van de villa, met een ander deel overdekt terras om buiten te eten en een trap die leidt naar een volledig dakterras, een verdere opslagruimte en een toilet zijn ook te vinden op dit niveau.
De benedenverdieping bestaat uit de slaapvertrekken met een master bedroom van 70 m² met kleedruimte, ensuite badkamer met dubbele douche, de slaapkamer heeft een eigen entertainmentcentrum en grote ramen die uitkijken op de lager gelegen tuin. Deze prachtige eigenschap van deze villa heeft een stenen muur en grasveld, toegankelijk vanuit alle slaapkamers en ook vanaf het bovenste terras bij het zwembad. Aan het andere uiteinde van deze verdieping is er nog een grote slaapkamer van 50m2 met een eigen badkamer en een kleedkamer en openslaande ramen naar de benedentuin. Er zijn nog 2 slaapkamers van 25,5 m2 met ensuite en kleedruimtes en een kantoor.
De kelder is waar het echt gebeurt in dit huis, het is ontworpen in de stijl van een boutique spa-hotel met een 80m2 overdekt zwembad en spa met, stoombad, fitnessruimte, sauna, jacuzzi, kleedkamers, wasserette, plus een bar van 40 m² met een ontspanningsruimte, een wijnkelder van 15 m², een bioscoopzaal van 57 m² en een recreatieruimte van 30 m². Allemaal toegankelijk via een centraal trappenhuis met lift.
De villa is speciaal ontworpen voor dit perceel en kan worden gebouwd met of zonder de ontkeldering. Deze prijs is inclusief het volledige project, luxe afwerking en vele extra’s. Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken met ons Design & Build-team voor meer informatie.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Parking
Garage
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : guardamar del segura
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Girasol Homes
+34 965 321 346
Girasol Homes
Unit 2 La Fuente Commercial Centre
03189 villamartin
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.