4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Custom design Miami Beach

€2.750.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 8191
Price : €2.750.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 5
Listing Type : New built
Location: : Village / City
Square Footage : 337 m²
Lot Area : 598 m²
Property Description

Deze uitzonderlijke, moderne residentie heeft twee verdiepingen met op maat ontworpen, uitnodigende interieurs achter een modern ontwerp. Nieuwbouw met de hoogste upgrades. Italiaanse kasten en topklasse roestvrijstalen apparaten Sub-zero / Wolf. Met 5 slaapkamers, 5 volledige baden, 1 half bad en een wasruimte, de 3600 m² woning omvat een zwembad, een prachtig op maat ontworpen design landschap, buiten woonruimtes, en een unieke garage voor twee auto’s met onafhankelijke ingang en premium sanitair. Gelegen in het hart van Miami Beach.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Roof Deck
Parking : 2
Garage
Address Map
Country : US
State : FL
County : Miami Beach
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Florida Solutions BV
06-55885543
Florida Solutions BV
3501 West vine street #399
34741 Kissimmee
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.