4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiehuis Pilmeroth

€215.000

Moselle, Duitsland

Basic Details
Listing ID : 8196
Price : €215.000
Year Built : 1972
Property Type : Karakteristiek huis
Bedrooms : 5
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Nature
Square Footage : 180 m²
Lot Area : 4,500 m²
Property Description

Vakantiehuis Pilmeroth is een groot en degelijk gebouwd huis in de Duitse Hunsruck, ongeveer ´n kwartiertje met de auto van Bernkastel/Kues aan de Moezel en zo´n 4 uur rijden vanuit Utrecht. Pilmeroth is een klein dorpje met ruim 40 inwoners. Het huis is in begin jaren 70 onder architectuur gebouwd en staat boven op een heuvel (550 meter) en midden in de natuur. Door middel van een open carport is het vakantiehuis verbonden aan een kleinere vakantiewoning. Zowel vanuit het huis als vanaf het balkon en het terras heeft u een schitterend uitzicht over de Hunsruck.
Het vakantiehuis beschikt over een balkon, verschillende terrassen en een grote speelweide met klimtoestellen. Verder beschikt het huis over een ruime dubbele garage met wijnkelder en een buitenoven (pizza, brood). Ook heeft het huis nog een eigen bosperceel van ruim 1100 m2. Het huis wordt hout gestookt door twee moderne houtkachels waarvan er een is aangesloten op een integraal luchtverwarmingssysteem. Vanuit het huis zijn direct verschillende wandelingen te maken. We gaan er zelf vaak heen maar verhuren het huis ook. De afgelopen jaren zijn de gemiddelde huuropbrengsten rond de 10 tot 12 duizend euro. Vooral vriendengroepen en families vinden het prettig om het huis te huren en komen de gasten regelmatig terug.
Zie ook onze site www.pilmeroth.nl

Features
Garden
Balcony
Fireplace
Patio
Parking : 4
Furnished : Fully Furnished
Garage
Address Map
Country : DE
State : Moselle
County : Pilmeroth
Zipcode : 54483
Visit us at the following exhibitions:
Particulier - Van Rooijen
Particulier - Van Rooijen
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.