4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€690.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-497956
Price : €690.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 161 m²
Lot Area : 815 m²
Property Description

Moderne Villa te koop in Benissa Costa, gelegen in een rustige woonwijk op 1,5 km van de zee. Deze nieuw gebouwde moderne villa geniet van prachtig open uitzicht en een beetje zeezicht. Het is gelegen op een hoekperceel van 816 m2 en heeft een totale oppervlakte van 161 m2, 1e verdieping als volgt: 3 slaapkamers met inbouw kasten, 2 badkamers, (ouderslaapkamer met badkamer en suite en kleedkamer), wasruimte, grote eetkamer-keuken, (50 m2, open plan met kookeiland), veranda, (overdekt terras) met een geintegreerde barbecue, die uitkomt op een groot zonneterras en een mooi zwembad met infinity effect. Deze villa is uitgerust met airconditioning, (warm/koud), pre-installatie voor vloerverwarming, high-end toestellen, ramen met thermische koudebrug, muskietennetten en geautomatiseerde zonwering, gepantserde deur, geautomatiseerde verlichting, domotica, enz. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid en een pergola.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Benissa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.