4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning in Hongarije te koop

€180.000

Bacs Kiskun, Hongarije

Basic Details
Listing ID : 8226
Price : €180.000
Year Built : 2006
Property Type : Boerderij
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 200 m²
Lot Area : 50,000 m²
Property Description

Prachtig gerestaureerde vierkantshoeve in bos met zwembad en recente volledig ingerichte paardenstallen met hooischuur. Uniek object van 7 hectare met weiden voor ezels en paarden, pony’s en schapen . Groot terras met gemetste barbecue, visvijvertje en druivelaars .Het hoofdgebouw heeft een grote slaapkamer met douche en annexe badkamer met bad, een gezellige zitkamer en een eetkamer en een originele keuken . Verder is er een kleine opkamer met bed.De zolder is volledig ingericht met zithoek, eetplaats en bedden . Het eerste bijgebouw heeft een mooie eetplaats en een moderne keuken. Het tweede bijgebouw heeft een logeerkamer met douche , een kleine studio met keukentje en badkamer en een garage. Er is een alarminstallatie.

Features
Swimming Pool
Garden
Fireplace
Parking : 6
Furnished : Fully Furnished
Garage
Address Map
Country : Hungary
State : Bacs Kiskun
County : Palmonostora
Zipcode : 6112
Visit us at the following exhibitions:
BVBA DOKTER MANU DOM
0032475349852
BVBA DOKTER MANU DOM
2560 KESSEL
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.