4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Mooie villa in Piemonte

€350.000

Piemont, Italië

Basic Details
Listing ID : 8242
Price : €350.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Nature
Square Footage : 250 m²
Lot Area : 1,100 m²
Property Description

Mooi vrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de Alpen en de Monte Viso. Het huis is grotendeels gerenoveerd en heeft een tuin met zwembad. Gelegen ongeveer 4 km van het dorp La Morra, slechts 5 km van de afrit van de snelweg bij Cherasco en 40 minuten van Turijn. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. BG: ruime living met toegang tot veranda, keuken, badkamer en een extra kamer te gebruiken als werkkamer of slaapkamer.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een grote studeerkamer met toegang naar ruim panoramisch terras met prachtig uitzicht op de heuvels en de Alpen.
De locatie is erg goed door het schilderachtige uitzicht, het gemak van de nabijheid van de snelweg en Turijn en omdat het ligt in een van de meest representatieve delen van de regio Langhe dat onlangs op de UNESCO werelderfgoedlijst is geplaatst. Zo ligt de Barolo streek letterlijk om de hoek op enkele kilometers afstand. Het huis is ook goed te verhuren. Zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

Kijk voor een compleet overzicht van ons aanbod in de belangrijkste Italiaanse regio’s op onze website!

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Fireplace
Parking : 3
Address Map
Country : IT
State : Piemont
County : Cherasco
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
ItaliaCasa
+31 71 3649732
ItaliaCasa
Postbus 1010
2200BA Noordwijk
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.