4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€209.000

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 5134
Price : €209.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 82 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Muna Spa resort – appartementen in regio Los Dolses – Villamartin, Orihuela Costa, Costa Blanca zuid.

Muna Spa Resort is een prachtige nieuwe residentie, bestaande uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Zeer goede zuid oriëntatie. U kan hier volop van het heerlijke klimaat genieten, ook tijdens de wintermaanden.

Er zijn 3 niveaus in elk appartementsgebouw. De appartementen op het gelijkvloers hebben direct toegang tot de gemeenschappelijke tuin en het zwembad. Op de eerste verdieping bieden de appartementen een mooi uitzicht op de gemeenschappelijke ruimte.

De appartementen op de tweede verdieping en de penthouses met 3 slaapkamers genieten van een eigen jacuzzi of prive zwembad op het solarium. Vanaf het solarium is er een wijds uitzicht op de omgeving, evenals naar het La Zenia gebied en de Middellandse Zee.

De residentie heeft groene zones, een ontspanningsplaats, gemeenschappelijke ruimtes, een fitnessruimte en een openlucht en overdekt verwarmd zwembad. Optionele zijn er ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen. Bij de duplex appartementen en penthouses is een ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen.

De ligging is op wandelafstand van het geliefde winkelcentrum La Zenia Boulevard.

Op 2 kilometer afstand vindt u de stranden van La Zenia. 4 golfbanen liggen binnen de 10 minuten rijden.

De luchthaven van Alicante is ongeveer 45 minuten rijden.

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Roof Deck
Parking : 1
Garage
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : orihuela costa, los dolses
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
MASA International
(0031) 165 599993
MASA International
Kersenberg 3
4708KD Roosendaal
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.