4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€795.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-498100
Price : €795.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 177 m²
Lot Area : 835 m²
Property Description

Moderne nieuwbouw villa op een zuid georiënteerd perceel op loopafstand van supermarkt, bars en restaurants en 2,5km van het strand en centrum van Moraira. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 177 m2 die bestaat uit een woon- / eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een groot betegeld terras van 30 m2 met ingebouwde barbecue, een zwembad van 9m x 4m, een aangelegde tuin en een carport voor één auto. De villa ligt op ongeveer 2,5 km van het strand en op 700 m van de supermarkt, bars en restaurants.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Moraira
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.