4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Casa Prodo

€85.000

Umbria, Italië

Basic Details
Listing ID : 8265
Price : €85.000
Year Built : 0
Property Type : Townhouse
Bedrooms : 1
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 54 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Leuk gerestaureerd huis over 2 verdiepingen in Italiaans kasteel dorp, woonkamer, keuken, slaapkamer met balkon en suite en een 2° toilet op de gang. Klein terrasje voor de deur. Het geheel is in uitstekende conditie en wordt verkocht met de op maat gemaakte meubels

Features
Balcony
Fireplace
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : IT
State : Umbria
County : Prodo / Orvieto
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
ItaliaCasa
+31 71 3649732
ItaliaCasa
Postbus 1010
2200BA Noordwijk
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.