4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Cálida

€122.000

Murcia, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-498579
Price : €122.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 1
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 62 m²
Lot Area : 69 m²
Property Description

Dit prachtige eerste lijns appartement is gelegen op La Manga, bijna direct aan het strand. Als onderdeel van een groter complex kunnen 4 verschillende modellen worden gekocht die ook de optie van een penthouse hebben. Deze woning heeft een slaapkamer en een badkamer met een bad. Wanneer u het appartement binnenkomt, bevindt u zich in een kleine gang met een kast die u naar de 26 m² woonkamer en open keuken leidt. Via een kleine wasruimte komt u op het terras van 15 m² buiten dat uitnodigt om uw avond door te brengen met een glas wijn en te genieten van het uitzicht. Omdat er zoveel opties beschikbaar zijn, kan deze accommodatie zeker iets voor u zijn, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : La Manga del Mar Menor
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.