4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Familieresort PUUR Exloo

€315.000

Drenthe, Nederland

Basic Details
Listing ID : 8314
Price : €315.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 113 m²
Lot Area : 552 m²
Property Description

ONTDEK HET EXCLUSIEVE FAMILIERESORT PUUR EXLOO. Deze indrukwekkende villa is het stoere zusje van de Heuvelrugvilla en biedt ruimte voor 6 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit grijze gevelstenen een traditionele uitstraling. De mooie donkere kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. De villa heeft 3 slaapkamers. De hal op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste woonkeuken en de masterbedroom met en suite badkamer voorzien van sunshower en sauna. Door de grote raampartijen is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De schuifpui biedt toegang tot het ruime buitenterras. Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een badkamer. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten en tweepersoons-bedstee zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en zijn naadloos met het interieur ingebouwd. De badkamer is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. Tevens is er een separaat toilet op de overloop. Informeer naar de verhuurmogelijkheden. Meer informatie: www.puurexloo.nl

Features
Garden
Sauna
Address Map
Country : NL
State : Drenthe
County : Exloo
Zipcode : 7875TB
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Kontour Vastgoed
(+31)(0)513 745 016
Kontour Vastgoed
Abe Lenstra Boulevard 50-1
8448 JB Heerenveen
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.