4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Riviera del Conero - direct aan zee!

€239.000

Marche, Italië

Basic Details
Listing ID : 8318
Price : €239.000
Year Built : 2011
Property Type : Vrijstaande recreatiewoning
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 60 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Direct aan zee/strand gelegen vrijstaande bovenwoning met zeer ruim terras. Centrale voorzieningen als zwembad, tennisbaan/voetbalveld en receptie. Iedere kamer uitgerust met airconditioning.

Binnen half uur vanaf vliegveld Ancona, of 1 uur vanaf Pescara. Gelegen in een groene oase aan de prachtige Riviera del Conero, terwijl het Italiaanse leven met de boulevard en de restaurants op een paar honderd meter afstand liggen.
Maximum aan privacy.

Zeer goede verhuur mogelijkheden (tot wel € 15.000/jaar). Het resort is alleen toegankelijk voor de bewoners en heeft eigen bewaking. Bijzonder kindvriendelijk. Gebouwd in 2010/2011.

In de directe omgeving zijn vele sporten mogelijk: Windsurfen en kitesurfen op het strand (ook lessen!), paardrijden bij de nabijgelegen manege, golfen (9 en 18 holes banen), wielrennen, wandelen en zelfs duiken om er een paar te noemen. Bijdrage VVE ca. € 800,- per jaar.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Balcony
Roof Deck
Parking : 2
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : IT
State : Marche
County : Numana
Zipcode : 60026
Visit us at the following exhibitions:
`
+31621215110
`
Paulus Buyslaan, 28
3818LD Amersfoort
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.