4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Casa Vallonica

€330.000

Marche, Italië

Basic Details
Listing ID : 8321
Price : €330.000
Year Built : 0
Property Type : Country House
Bedrooms : 3
Bathrooms : 1
Listing Type :
Location: : Rural
Square Footage : 240 m²
Lot Area : 1,000 m²
Property Description

Huis van superieure architecturale kwaliteit, op een lokatie met veel privacy maar op loopafstand van het dichtstbijzijnde dorpscentrum. Verdeeld over drie niveaus, waarvan er een nog moet worden afgewerkt. Kleine tuin met weinig onderhoud met een grote bbq, gecombineerd met een pergola met aangrenzende rozentuin. Spectaculair uitzicht op valleien die leiden naar de zee met zicht op de iconische Monte Conero bij Ancona. Er staan 4 recent geplante schaduwbomen. Een prachtig en aantrekkelijk huis. Vraagprijs van € 330.000.

Features
Garden
Address Map
Country : IT
State : Marche
County : Sant'angelo in Pontano (MC)
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
La Dolce Casa B.V.
0031653839968
La Dolce Casa B.V.
Hoge Park 29
2923VN Krimpen aan den IJssel
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.