4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Casa Capranica

€268.000

Lazio, Italië

Basic Details
Listing ID : 8329
Price : €268.000
Year Built : 0
Property Type : Country House
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 120 m²
Lot Area : 20,000 m²
Property Description

Capranica (Lazio) Op een glooiende heuvel met een prachtig uitzicht op het platteland, pand omgeven door 2 hectare grond met rust en privacy. Slechts 5 km van het treinstation, Rome is 1 uur rijden. Alles begane grond met een handige berging op de zolder. De woning beschikt over een heerlijke barbecue. Woonoppervlakte 120 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 hectare grond.
Vraagprijs € 268.000.

Address Map
Country : IT
State : Lazio
County : Capranica
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
La Dolce Casa B.V.
0031653839968
La Dolce Casa B.V.
Hoge Park 29
2923VN Krimpen aan den IJssel
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.