4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Casale Tobia

€750.000

Lazio, Italië

Basic Details
Listing ID : 8335
Price : €750.000
Year Built : 0
Property Type : Country House
Bedrooms : 8
Bathrooms : 7
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 350 m²
Lot Area : 25,000 m²
Property Description

Casale Tobia. In een park van 2,5 hectare grond, een oude boerderij van ongeveer 250 vierkante meter volledig gerenoveerd met een andere boerderij ook gerenoveerd en verdeeld in twee mini-appartementen. Derde stenen boerderij die wordt gerestaureerd terwijl andere ruïnes in de grond worden verspreid. Prachtig panorama, in de stilte van het platteland op slechts 80 km van de luchthaven van Rome. Woonoppervlak 250 m2, oppervlakte bijgebouw 100 m2. 8 slaapkamers, 7 badkamers. Vraagprijs € 750.000,00.

Features
Garden
Balcony
Fireplace
Parking
Address Map
Country : IT
State : Lazio
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
La Dolce Casa B.V.
0031653839968
La Dolce Casa B.V.
Hoge Park 29
2923VN Krimpen aan den IJssel
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.