4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Pian Gagliardo

€420.000

Lazio, Italië

Basic Details
Listing ID : 8338
Price : €420.000
Year Built : 0
Property Type : Country House
Bedrooms : 6
Bathrooms : 6
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 360 m²
Lot Area : 20,000 m²
Property Description

Pian Gagliardo (Lazio) Antieke watermolen. In het centrum van het prachtige gebied van Tuscia, op slechts enkele minuten van de zee en ongeveer een uur rijden van Rome. Eigendom van ongeveer 2 hectare land begrensd door een beek met een oude molen van Etruskische oorsprong. Gerenoveerd en een nieuw gebouwde boerderij van ongeveer 160 vierkante meter volledig afgewerkt. Bijzonder om te zien! Totale woonoppervlakte 360 m2, 6 slaapkamers, 6 badkamers. 2 hectare grond. Vraagprijs: € 420.000.

Features
Garden
Address Map
Country : IT
State : Lazio
County : Pian Gagliardo
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
La Dolce Casa B.V.
0031653839968
La Dolce Casa B.V.
Hoge Park 29
2923VN Krimpen aan den IJssel
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.