4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€295.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-498866
Price : €295.000
Year Built : 0
Property Type : Finca
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 145 m²
Lot Area : 2,791 m²
Property Description

Deze charmante en karakteristieke gelijkvloerse Finca ligt op een hooggelegen locatie aan de rand van het dorp van Jesus Pobre aan de voet van de Montgo berg met een prachtig open uitzicht op het dal over het platteland. Hoewel het pand zo dicht bij de stad ligt, behoudt het toch privacy en rust. Het perceel op het zuiden gelegen is rustiek aangelegd en wordt aan de achterzijde omringd door een dennenbos. Er is eigen parkeergelegenheid en een privégarage. De prachtige finca heeft veel originele kenmerken behouden, zoals handgemaakte terracotta vloeren en balkenplafonds. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers in het hoofdgebouw, samen met een aparte werkruimte, en hoewel er geen zwembad is, is er ruimte om een verhoogd zwembad of een jacuzzi te plaatsen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jávea
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.