4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

LUXE APPARTEMENTEN IN FINESTRAT

€220.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8363
Price : €220.000
Year Built : 2018
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 92 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit is een private residentie, ontworpen om u te laten genieten van zowel de zee als de natuur, in een van de meest gewaardeerde gebieden van de Costa Blanca: Finestrat.

Als er iets is dat opvalt op Finestrat, is het de natuurlijke omgeving. De oude stad staat aan de voet van de berg Puig Campana, terwijl La Cala de Finestrat de plaats is waar toeristen die willen genieten van de zee langs komen. Halverwege zee en berg vinden we een van de meest exclusieve woonwijken van Noord-Costa Blanca. Een omgeving bezaaid met villa’s en luxe woonwijken, om te genieten van de uitzonderlijke skyline van Benidorm. Het recreatieve aanbod in de stad Benidorm, de nabijheid van de stranden en het klimaat, maken Finestrat een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor diegenen die willen genieten van zee en natuur.

Dit project wordt gevormd door 5 appartementenblokken, verdeeld over slechts 57 units waar lichte en gezellige ruimtes de boventoon voeren. De appartementen hebben 2 slaapkamers met 2 en 3 badkamers, maar voor klanten die meer ruimte nodig hebben, is er een keuze uit 3 slaapkamers, op de begane grond en in de penthouses.

Alle huizen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, open naar de woonkamer, waarin een groot raam toegang geeft tot het ruime terras met glazen balustrade, dat een geweldig uitzicht op de gemeenschappelijke delen van de skyline van Benidorm en de woonwijk biedt. Daarnaast zijn ze voorzien van airconditioning kanalen, vloerverwarming in badkamers, domotica-systeem, LED-verlichting en parkeren, onder anderen.

Maar zonder twijfel het meest indrukwekkende zijn de gemeenschappelijke ruimtes, die in detail worden behandeld, om een ontspannen sfeer te bieden, perfect geïntegreerd in de omgeving.

De achterkant van de woonwijk biedt een prachtig groen gebied, door een prachtig bos dat hellende en recreatieve gebieden heeft, en waarlangs je een rustige wandeling naar het grote zwembad met Wi-Fi kunt maken.

Het zwembad stijgt in twee hoogtes, die zijn verbonden door middel van een moderne waterval, waar u kunt genieten van een verfrissende duik aan de top, of ontspannen in de hangmat aan de onderkant.

Daarnaast heeft u een fitnessruimte waar u kunt genieten van sport en een spa, zodat u kunt ontspannen en voor uw gezondheid kunt zorgen.

Als u op zoek bent naar een residentie die u toelaat van al het comfort van deze fantastische omgeving te genieten, aarzel dan niet en neem contact met ons op om u te informeren.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Parking : 1
Sauna
Garage
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Finestrat ( Sierra Cortina)
Zipcode : 03509
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Hansson & Hertzell
+34 643 70 45 37
Hansson & Hertzell
Calle Almudena 2 - Playa del Cura
03182 Torrevieja
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.