4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Woning in Ciudad Quesada

€349.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8382
Price : €349.000
Year Built : 0
Property Type : Townhouse
Bedrooms : 5
Bathrooms : 3
Listing Type : Resale
Square Footage : 165 m²
Lot Area : 225 m²
Property Description

Deze moderne woning is gebouwd op één van de hoogste punten van Ciudad Quesada. De woning is verdeeld over vier verdiepingen, en biedt, van op elk niveau een prachtig uitzicht op de skyline van Guardamar en op Isla Tabarca.Gelijkvloers met woon / eetkamer, keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer, was / opslagruimte en terras.Eerste verdieping met 2 slaapkamers, 1 badkamer en terrasTweede verdieping met een ruim solarium.Op de kelderverdieping bevindt zich een afzonderlijk toegankelijk appartement met woon / eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, was / opslagruimte en tuin. De woning ligt in een afgesloten complex met gemeenschappelijke tuin met infinity zwembad.Op 10 minuten van de centra van Ciudad Quesada en Rojales en op 10 minuten van de zandstranden van Guiardamar del Segura.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Roof Deck
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Ciudad Quesada
Zipcode : 03170
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Solspaingroup
+34 965724994
Solspaingroup
Avda. Las Naciones 36/3
03170 Ciudad Quesada / Rojales
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.