4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Cálida

€319.950

Murcia, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499249
Price : €319.950
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 106 m²
Lot Area : 250 m²
Property Description

Deze woning biedt bijna alles aan wat u ook wenst. Dit drie-slaapkamer en twee-badkamer eigendom wordt gebouwd op een groot perceel van 250 vierkante meter in San Pedro del Pinatar. Door een klein poortje komt u buiten aan een zes bij drie zwembad en aan de rechterkant een overdekte privé parkeer plaats. Via de hoofdingang komt u direct in een ruime woon-, dineer- en kookruimte. De grote ramen geven voldoende mogelijkheid voor zonlicht en een geweldig uitzicht op het terras en tuin. Achter de woonruimte kunnen drie slaapkamers gevonden worden, de grote slaapkamer met en-suite badkamer, de andere twee slaapkamers hebben hun badkamers tegenover. Via een klein pad achter het huis zult u een washok tegenkomen waardoor u bij het dakterras kunt komen. Verlichting, airco en witgoed zal apart aangekocht moeten worden. Als u verdere vragen heeft, dan beantwoorden wij deze graag.

Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : San Pedro del Pinatar
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.