4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€96.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499061
Price : €96.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 1
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 44 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Mooi appartement in Els Poblets, op slechts 200m van het strand, 1 km van het stadscentrum en 8 km van Denia. Gebouwd in 1977, gerenoveerd in 2008 en in goede staat. Het bestaat uit 1 slaapkamer, een badkamer, wooneetkamer, open ingerichte keuken, een kleine berging en een een glazen terras. Het complex heeft een goed onderhouden tuin, gemeenschappelijk zwembad met buitendouche. Extra’s zijn onder andere: satelliet-tv, kledingkasten, houten balken op de veranda, witte aluminium ramen, dubbele beglazing, leuningen, aluminium luiken en horren. Gemeenschappelijke kosten: ongeveer 600 € / jaar. Gemeubileerd.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Denia
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.