4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€255.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499068
Price : €255.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 100 m²
Lot Area : 300 m²
Property Description

Vrijstaande woning gebouwd in 2005 in een zeer rustige omgeving aan de voet van de bekende berg El Montgó in Denia, op slechts 400 m van het stadscentrum en alle voorzieningen. Het huis is gelijkvloers en bestaat uit een hal, 3 slaapkamers, 2 badkamers met douche (een badkamer, met een douche met hydromassage), een woon / eetkamer met directe toegang naar buiten en een ruime aparte keuken. Op het perceel rondom het huis zijn er: 3 charmante overdekte terrassen, 2 bergruimtes, een tuin met barbecue en een parkeerplaats voor 2 auto’s. De woning beschikt tevens over inbouwkasten, centrale verwarming op olie, 2 airco-units, boiler met dieselolie, PVC-ramen met dubbele beglazing, grills, rolluiken en muskietennetten.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Denia
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.