4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€189.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-496612
Price : €189.000
Year Built : 0
Property Type : Semi detached house
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 120 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Deze gezellige half-vrijstaande villa is gelegen in een doodlopende straat in een woonwijk op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Alfaz del Pi. Deze gelijkvloerse woning bestaat uit een wooneetkamer, drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft de badkamer en-suite en directe toegang tot het terras. Buiten is er een ruim en zonnig terras, een tuin met fruitbomen en een wasruimte. Vanaf een externe trap gaat men naar een groot solarium voorzien van prachtig panoramisch uitzicht op de bergen. Dit is de perfecte accommodatie als u op zoek bent naar een rustige omgeving op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Alfaz.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Albir
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.