4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€220.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499503
Price : €220.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 109 m²
Lot Area : 600 m²
Property Description

Deze scherp geprijsde woning met drie slaapkamers en twee badkamers bevindt zich op een verhoogd, op het zuidoosten gelegen perceel in een mooie villawijk van de populaire plaats Jalon met vele voorzieningen op slechts een korte vijftien minuten lopen. Bij binnenkomst op het terrein leidt een trap naar een ruim, ommuurd zonneterras, aangevuld met een mooi privézwembad en overdekte pergola, ideaal om te zonnebaden of te ontspannen in de schaduw terwijl u geniet van het prachtige panoramische uitzicht. De trappen leiden naar de hoofdingang van de accommodatie en naar een mooie hal, aan de linkerkant heeft u een lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar buiten naar een mooi open terras met uitzicht op het zwembad met enkele van de beste uitzichten van de vallei. Verderop is de moderne, goed uitgeruste keuken met apparatuur en werkbladen. Rechts van de inkomhal leidt een gang naar drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met inbouwkasten; de “hoofdslaapkamer” met een eigen badkamer met douche. Een familie badkamer met bad dient de andere twee slaapkamers. Extern heeft de villa gevestigde, onderhoudsarme moestuinen met een automatisch irrigatiesysteem en volwassen planten, struiken en citrusbomen. 

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jalón Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.