4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Moderne villa op plan in Finestrat te koop

€575.000

Alacant, Spain

Basic Details
Listing ID : 203-317-00476P
Price : €575.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 284 m²
Lot Area : 590 m²
Property Description

Deze moderne villa op plan in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in Finestrat, Spanje, omgeven door bergen en prachtige golfterreinen. Het is gebouwd volgens de hoogste normen met het best materiaal en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

De prachtige nieuwe woning in Finestrat te koop beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers, volledig uitgeruste open keuken, mooi aangelegde en onderhouden tuin, ruime zonnige terrassen en solarium (95m2). Het beschikt ook over air-conditioning, opslagruimte en off-road parking. Er is de mogelijkheid om een privé zwembad aan te leggen mits extra kost.

De villa is gelegen in het Sierra Cortina Resort, dit is een luxueus ontwikkelingsproject met een gepriviligieerde ligging tussen de zee en de bergen. Het biedt een brede waaier aan faciliteiten gelegen in het complex zelf: gym, 4 paddlebanen, een tennisveld, een 18-holes golfbaan en restaurant. Vlakbij liggen mooie stranden, interessante plaatsen (Terra Mitica & Terra Natura Parks) en nog andere professionele golfterreinen (Villaitana Golf, Real de Faula).

Finestrat ligt op 40 minuten van Alicante stad met de auto, 50 minuten van Alicante Airport en op slecht 25 minuten van Serra Gelada Nature Park Reserve. Het oude stadje Finestrat ligt op ongeveer 10 minuten, Altea op 15 minuten en Benidorm en Alfaz del Pi op ongeveer 13 minuten met de auto.

**Prijzen 3 slaapkamer villa vanaf 575.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Alacant
County : Finestrat
Zipcode : 03509
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.