4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Gemoderniseerd en volop draaiend pension in Usseln

€299.000

Nordrhein-Westfalen, Germany

Basic Details
Listing ID : 95-957
Price : €299.000
Year Built : 0
Property Type :
Bedrooms : 12
Bathrooms : 12
Listing Type :
Square Footage : 396 m²
Lot Area : 835 m²
Property Description

Leuk, kleinschalig pension in Willingen-Usseln.

Beschrijving
Het pension staat in een rustige straat van Usseln en beschikt over een dubbele garage en 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Naast het pension is een ruim, schaduwrijk terras en een leuk ingerichte tuin met speelveld voor kinderen en honden. De sfeervolle ontbijtruimte wordt tevens gebruikt als lounge, waar de gasten gezellig kunnen zitten, tv kunnen kijken of een spelletje kunnen doen.

Indeling:
Het pension beschikt over 9 tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer en 1 familiekamer (eigenaren woning). Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en wastafel. De familiekamer heeft de beschikking over een woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers.
In de kelder zijn verschillende ruimtes en er is een wellnessbereik met sauna, dampcabine en een groot 4-6 persoonsbad.

Omgeving
Het dorpje Usseln is eigenlijk van alle gemakken voorzien, supermarkt, tankstation, dierenarts, arts, diverse winkels, restaurants, treinstation en toeristisch gezien ook heel aantrekkelijk, veel mooie wandelpaden, fietspaden, skipiste met skiles, minigolf en niet te vergeten op slechts 5 km van Willingen gelegen.

Bijzonderheden
Het pand is gemoderniseerd, in 2018 van buiten geschilderd, vele hotelkamers van laminaat voorzien en in 2017 geschilderd, er is een nieuwe boiler van 500 liter ingekomen, de verwarmingsketel is van 2000 en loopt op gas. Met de huidige bezetting wordt een jaaromzet van ca. € 70.000,- gehaald.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 299.000,- k.k. 
Kosten koper:
6,0% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Address Map
Country : DE
State : Nordrhein-Westfalen
County : Usseln
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Upland Parcs GmbH
+49 5632 969316
Upland Parcs GmbH
Waldeckerstr. 17
34508 Willingen Upland
Duitsland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.