4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Cálida

€149.000

Murcia, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499553
Price : €149.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 75 m²
Lot Area : 144 m²
Property Description

Deze prachtige nieuwbouw appartementen bevinden zich nabij Roda, Murcia. Het verblijf ligt op een perceel van 144 vierkante meter met daarin 2 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer heeft een en-suite badkamer. Deze gelijkvloerse woning heeft een lichte woon-eetkamer. Het komt met een eigen parkeerplaats voorop het terrein met daarboven een gezellig knus terrasje. Hier kunt u mooi genieten van de Spaanse zon of een glas wijn in de avond. Er bevindt zich ook een terras gedeelte aan de achterzijde van het huis. In het midden van de gebouwen bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad met ligweide. Bij aankoop is er de keuze tussen een privé dakterras of tuin. Er zijn 3 verschillende pakketten met extra´s beschikbaar tegen een meerprijs. U bent nabij supermarkten, een huisarts en geldautomaten. Tevens is het 2 kilometer verwijdert van het Roda Golf Resort, een enorm golf resort in uw omgeving. Op slechts 5 minuten rijden met de auto bereikt u het stadscentrum van Los Alcazares waar u heerlijk kunt genieten op de terrassen of zonnebaden op het zandstrand van Mar Menor. Mocht u interesse hebben in ons aanbod of in deze woning in het specifiek, laat het ons gerust weten door een mail te sturen, te bellen of langs ons kantoor te komen! We voorzien u graag van extra informatie.

Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : Roda
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.