4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Cálida

€214.900

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499670
Price : €214.900
Year Built : 0
Property Type : Penthouse
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 56 m²
Lot Area : 79 m²
Property Description

Dit project is te vinden in het gebied van Pueblo Latino, tussen de twee grotere steden Pilar de la Horadada en Romeos. Het wordt gebouwd in verschillende modellen, we hebben het nu over het penthouse-model met twee slaapkamers, twee badkamers en een ruim dakterras. De hoofdingang leidt u rechtstreeks naar de keuken, direct daarachter bevindt zich dan het eet- en woonkamergedeelte, evenals het mooie zonnige terras. Aan de linkerkant van het gebouw zijn de slaapkamers en badkamers gebouwd. Afgezien hiervan kun je ook genieten van de prachtige Spaanse zon op het grote dakterras van 60m², wat zeker een goede manier is om de hete zomerdagen door te brengen. De prijs is inclusief de keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast, evenals vooraf geïnstalleerde airconditioning. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Pilar de la Horadada
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.