4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Cálida

€265.950

Murcia, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499544
Price : €265.950
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 101 m²
Lot Area : 290 m²
Property Description

Deze splinternieuwe vrijgave van een prachtige alleenstaande villa ligt in het populaire Spaanse dorp van Sucina, 14.8km verwijdert van San Javier en dichtbij Hacienda Riquelme golf resort. De villa is gebouwd op een perceel van 290 vierkante meter. Het heeft een privé lagune zwembad en grote zonneterrassen. De begane grond bestaat uit een open lounge, dineer en keuken gedeelte, twee dubbele slaapkamers met inbouwkasten en buiten het tuinterras. Op de tweede verdieping komt u via een interne trap, waar de derde slaapkamer is met en-suite badkamer en toegang tot het terras. De prijs is inclusief verlichting, keuken, witgoed, spiegels en glas in de badkamers, jacuzzi bank in het zwembad en de waterval cascade in het zwembad. Voltooiing 2019. Voor meer informatie, aarzel niet om te vragen.

Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : San Javier
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.