4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€104.900

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-499534
Price : €104.900
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 65 m²
Lot Area : 207 m²
Property Description

Deze leuke villa ligt in een rustige wijk van de urbanisatie La Marina. De woning op zich is perfect in orde en bevat twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. De keuken oogt modern en heeft alle voorzieningen om heerlijk te koken. Het perceel buiten heeft een opknapbeurt nodig maar heeft vele opties zoals het plaatsen van een leuk terras met zwembad. Verder vindt u restaurants, bars en supermarkten op minder dan 1km afstand. Het natuurgebied in de buurt nodigt uit voor een gezonde wandeling of een tochtje op de mountainbike. Interesse in deze woning? Contacteer ons kantoor voor meer inlichtingen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : La Marina
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.