4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa del Sol

€369.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-74321
Price : €369.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 114 m²
Lot Area : 142 m²
Property Description

Bij de aankondiging van dit indrukwekkende project in 2015 werd het door de Spaanse media bejubeld als startschot van het nieuwe bouwen aan de kust, waarin duurzaamheid vooraan staat. Op loopafstand van het strand, de gezellige jachthaven en het centrum van het bruisende Estepona wordt deze zomer gestart met de bouw van de eerste 74 appartementen. Door de toepassing van de laatste ontwikkelingen van duurzaam bouwen wordt er niet alleen rekening gehouden met het milieu tijdens de constructie, de woningen zelf bieden ook veel extra wooncomfort door het lage verbruik en de hoogwaardige akoestische isolatie. Er zijn appartementen en penthouses beschikbaar met 1 tot 5 slaapkamers, waarbij u ook keuze heeft in de materialen die er in uw woning gebruikt worden. Verder zijn deze luxe appartementen natuurlijk voorzien van alle gemakken die u kunt verwachten, waaronder airconditioning, en worden geleverd met 2 parkeerplaatsen en berging. Een uniek project op een geweldige locatie, vraag nu meer informatie aan!

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Estepona
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.