4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Gekoppelde villa met twee slaapkamers

€175.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8414
Price : €175.000
Year Built : 1987
Property Type : Semi-Detached
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 103 m²
Lot Area : 290 m²
Property Description

Deze mooie villa met twee slaapkamers ligt aan het einde van de gewilde woonwijk van La Sabatera, letterlijk op slechts een paar minuten lopen van alle bars en restaurants van Moraira.

Vanaf de weg leidt een oprijlaan met dubbele breedte naar een reja die de naya beschermt en de Castiliaanse deur aan de voorzijde die uitkomt in de hal, aan de rechterkant is de open lounge / eetkamer en de kombuiskeuken. De lounge is uitgerust met een plafondventilator en een open haard met bakstenen omlijsting, de keuken in de keuken is gescheiden van de eetkamer door een ontbijtbar en heeft twee dubbele ramen die getuigen van de tuin en het gemeenschappelijke zwembad.

De gezellige lounge heeft glazen Franse deuren die toegang geven tot de kleine glazen naya, de glazen naya is een ideale plek om buiten te dineren en heeft verder uitzicht op de woning. Een grote schuifdeur vanaf de naya biedt toegang tot het balkon met dubbele breedte van de zon.

Vanuit de hal leidt een trap naar het lagere niveau en de slaapgelegenheid. Aan de voet van de trap is de binnenste gang waar links een tweepersoons slaapkamer is met ingebouwde kasten en een raam met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Aan de linkerkant is de volledig betegelde familie badkamer met douche en tegenover is de zeer grote slaapkamer met en-suite badkamer en ingebouwde kasten.

De hoofdslaapkamer heeft openslaande deuren naar een trap die leidt naar de op het zuidoosten gelegen lagere patio met grote barbecue en een terras om buiten te dineren.

Dit is een vrij kleine woning die met een bescheiden investering een goede blokkering kan bieden en een vakantiehuis kan verlaten of een uitstekend financieel rendement kan opleveren bij vakantieverblijven van korte duur.

Features
Swimming Pool
Garden
Fireplace
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Moraira
Zipcode : 03724
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Select Villas of Moraira
0034966490861
Select Villas of Moraira
Avenida de Madrid 5
03724 Moraira
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.