4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€289.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-500305
Price : €289.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 156 m²
Lot Area : 625 m²
Property Description

Een prachtig gelegen vrijstaande villa met een spectaculair uitzicht over de Jalon Vallei in een populaire woonwijk van Jalon vlakbij het centrum. De accommodatie bestaat uit een hal die leidt naar een ruime woonkamer met open haard en eethoek, een aparte volledig ingerichte keuken, een grote slaapkamer met een eigen badkamer, nog twee slaapkamers met 2 aparte bedden, allemaal met inbouwkasten en een aparte familiebadkamer. Er is ook een ondergelegen berging en een apart gastenverblijf bestaande uit een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Buiten is er een privé zwembad van 8 x 4m, omgeven door een groot terras, een aparte buitendouche en een volgroeide mediterrane tuin met irrigatiesysteem. Het pand profiteert ook van centrale verwarming op gas, veiligheidsglas, airconditioning in alle slaapkamers en de woonkamer en is onlangs opnieuw geschilderd. 

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jalón Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.