4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa del Sol

€509.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-500401
Price : €509.000
Year Built : 0
Property Type : Penthouse
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 121 m²
Lot Area : 164 m²
Property Description

Een prachtig nieuwbouwproject dichtbij de haven van Benalmádena Puerto Marina. Gelegen op een uitstekende locatie op slechts 400 meter van het strand, de boulevard en de zee met alle voorzieningen en ontspanning bij de hand.

Het project omvat appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers met hoge energie efficiëntie en uitstekende kwaliteit en een ontwerp van gebogen lijnen en geavanceerde technologie. De appartementen bieden alle comfort, in moderne stijl en wordt voltooid met de beste bouwmaterialen en -kwaliteiten. Er zitten twee parkeerplaatsen en een berging in de prijs inbegrepen.

Daarnaast heeft het complex mooie gemeenschappelijke tropische tuinen, een zwembad en een fitnessruimte. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de woningen op locatie met ons te bekijken.

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Benalmádena
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.