4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€139.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-11957
Price : €139.000
Year Built : 0
Property Type : Linked house
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 65 m²
Lot Area : 200 m²
Property Description

Recent gebouwde woning gelegen op korte afstand van Alcalali in een klein complex met slechts 8 huizen die een gemeenschappelijk zwembad delen. De woning bestaat uit een entree, wooneetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer en toegang tot een tuinterras.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jalón Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.