4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Ruime Half-Vrijstaande Villa met Uitzicht over de Bergen in Orxeta

€281.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 8523
Price : €281.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 295 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Ruime villa’s gelegen op een uitstekende locatie, met het beste uitzicht dat u zich kunt voorstellen. De woning bestaat op de begane grond uit een open woon-/eetkamer met schuifdeuren waardoor er veel natuurlijke licht binnen valt en die toegang geven tot de achtertuin met terras en zwembad,
verder een volledig ingerichte, aparte keuken en een toiletruimte.

Op de bovenste verdieping 3 tweepersoons slaapkamers, master met en-suite en toegang tot het balkon, een badkamer met douche, alle slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten. Een interne trap leidt naar een solarium.
De ruime tuin biedt alle mogelijkheden om te genieten van het Spaanse klimaat. Een zeer ruime kelder die kan dienen als tweede woon ruimte, kantoor of voor gasten te ontvangen en een aparte garage, groot genoeg om twee auto´s te parkeren.

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Parking
Garage
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orxeta
Zipcode : 03579
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Sundream Properties
+34 685 679 887
Sundream Properties
c/ Patricio Zammit, 3
03182 Torrevieja
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.