6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Appartement in Lo Romero Golf, Costa Blanca, Spanje

€195.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5-ps4108
Prijs : €195.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Penthouse
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Locatie: :
Bebouwde opp. : 75 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Deze schitterende groene oase, grenzend aan het typisch Spaanse dorpje Pilar de la Horadada is gelegen op de grens van de Costa Cαlida en Costa Blanca. Een prachtig aangelegde 18-holes golfbaan is gelegen tussen pijnboombossen en mooie waterpartijen. Door de hogere ligging kunt u genieten van een prachtig uitzicht die u laten genieten van panoramische vergezichten op zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee. Op fietsafstand vindt u het authentieke Spaanse dorpje Pilar de la Horadada waar het gehele jaar door alle services en voorzieningen tot uw beschikking staan. Denkt u hierbij aan supermarkten, bakkerijen, restaurants, barretjes, winkels, boetieks, sportvoorzieningen en alle overige denkbare services. Op een tiental minuten rijden bereikt u de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee, waar u kilometerslange stranden kunt aantreffen. Voorzieningen als restaurants, de bekende chiringtuitos (houten strandtentjes), terrasjes, watersportfaciliteiten en speeltuintjes zijn in overdaad aanwezig, zodat er voor iedereen iets te vinden is. De prachtige historische steden Cartagena en Murcia bereikt u in respectievelijk 25 en 40 minuten autorijden. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn gelegen in San Javier (op 15 minuten) en Alicante (op 45 minuten).

Appartement begane grond

2 slaapkamers
2 badkamers
Bebouwde oppervlakte: 75 m2
Terras: 18 m2
vanaf: 205.000 €

 
Appartement 1e verdieping

2 slaapkamers
2 badkamers
Bebouwde oppervlakte: 75 m2
Terras: 18 m2
vanaf: 195.000 €

 
Appartement 2e verdieping

2 slaapkamers
2 badkamers
Bebouwde oppervlakte: 75 m2
Terras: 85 m2
vanaf: 225.000 €

Adres
Land : Spanje
Provincie : Murcia
Plaats : Lo Romero Golf
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Puurspanje
+34 618245967
Puurspanje
Avenida De La Unión, 76
30730 San Javier, Murcia
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.